Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Šetnja Helen Keller

U srijedu, 28. lipnja, u 18 sati, na zagrebačkom će se Zrinjevcu održati Šetnja Helen Keller, crveno-bijela povorka koja će prošetati središtem grada kako bi građanima/kama poručila da je snagu i upornost za ostvarivanje vlastitih potencijala i participiranje u životu zajednice moguće pronaći i usprkos oštećenjima i ograničenjima! Događaju u 15 sati prethodi Mala škola znakovnog jezika, radionica 'Budi Helen Keller', pjevanje na znakovnom te brojna iznenađenja.

Događaj je dio svjetske manifestacije o godišnjici rođenja gluhoslijepe književnice Helen Keller kojom se posljednjega tjedna u lipnju skreće pozornost na gluhosljepoću, gluhoslijepe osobe i način njihova života te prilika za slanje pozitivne poruke, odnosno motiviranje više od 1400 gluhoslijepih osoba diljem Hrvatske za prikaz različitih mogućnosti izlaza iz naizgled bezizlaznih situacija.

Pozitivni primjeri gluhoslijepih osoba mogu biti poticaj ne samo onima koji su suočeni s tim senzoričkim oštećenjem, nego i svima onima koji vide i čuju, ali su katkad, na različite načine, spriječeni i ograničeni u ostvarivanju svojih potencijala, u stvaranju uvjeta za kvalitetan i ispunjen život.

Povorka kreće sa Zrinjevca u 18 sati, no organizatori/ce su tamo već od 15  čekamo vas s Malom školom znakovnog jezika, radionicama 'Budi Helen Keller', pjevanjem na znakovnom i brojnim iznenađenjima!

Dođite, podržite gluhoslijepe osobe i osnažite ih u nastojanjima da njihove poruke dobiju bolji odjek!

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici eventa
Zadnja izmjena: 27-06-2017 @ 16:43