Volonteri/ke potrebni u Bapskoj!

Izbjeglički kamp u Opatovcu lokacija je na koju se izbjeglice prevoze nakon svog prvog kontakta s Hrvatskom. Mjesto na kojem prelaze granicu upravo je Bapska, gdje dolaze promrzli, gladni, pokisli. Skupina udruženih pojedinaca/ki 'Are you Syrious' na ovoj im lokaciji pokušava pružiti osnovnu pomoć, a kako im volontera/ki nedostaje osobito tijekom radnog tjedna pozivamo vas da im se pridružite!

Prijaviti se možete putem linka - http://www.volunteerspot.com/login/entry/676750982095.

Za motivaciju prenosimo dojmove naše čitateljice Diane:

„Are you Syrious punkt udruzenih individualaca u Bapskoj je po pitanju samoorganizacije cudo nevideno - na jako bitnom mjestu je, uz odlicnu infrastrukturu (punkt satori, satori skladista, agregat/struja...cajna kuhinja, sve potrebno), u prijateljstvu s policijom, imaju ok logistiku i rade odlican posao. Ako netko želi volontirati na terenu sheram super servis (link iznad) čiji sistem će pomoći u dijeljenju smjena i optimizaciji da se izbjegne dosadasnje situacije gdje je volontera u jednom momentu previse, a u drugom premalo, sve hendlaju divni Lejla i Luka. U Bapskoj su najcesce Pixi, Nerisa, Ria, Anton, Luka, Domagoj, Petar, Vlasta ... i mnogi drugi super ljudi.“

Diana upozorava i da se prije nego li nešto odlučite donirati pokušate informirati o tome što je trenutno potrebno, a prema njezinim saznanjima to su: čarape, kape, rukavice, ili primjerice banane i energetske pločice.

Zadnja izmjena: 05-10-2015 @ 11:11