Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Treća sezona Konoplje na radiju

U četvrtak 12. studenog, u 22h na frekvenciji 100.5 MHz s emitiranjem kreće treća sezona radijske emisije Konoplja na Radiju, jedinstvena emisija koja je svojim sadržajem od samog početka ispred svojeg vremena. Kada se nitko nije usudio javno pričati o ovoj temi - Radio Student je krenuo u razbijanje tabua.

Do sada je emisija Konoplja na Radiju ugostila mnoge domaće i inozemne stručnjake iz polja agronomije, medicine, politike i aktivizma. U novoj sezoni, naglasak će i dalje biti na industrijskoj i medicinskoj uporabi kanabisa, a slušatelje će osim nagradnih igara, iznenaditi i nova rubrika Mala škola uzgoja.

Prva ovosezonska epizoda donosi temu Legalizacija kanabisa u medicinske svrhe u Hrvatskoj

Razgovara se s predstavnicima udruge Medicinska Konoplja - Ratkom Martinovićem i Sašom Bajilo, a gosti će odgovarati na pitanja što zaista znači da je Hrvatska legalizirala marihuanu u medicinske svrhe, koji pacijenti će legalno moći do lijeka, hoće li biti dozvoljena upotreba cvijeta i ekstrakata te još mnogo toga. 

S obzirom da je konoplja višestruko iskoristiva biljka koja nam može pomoći u očuvanju ekosustava, zdravlja i doprinijeti razvoju gospodarstva - nema sumnje da će emisija zainteresirati i širu publiku.

Zadnja izmjena: 11-11-2015 @ 14:56