Volontiraj i s timom K-Zone aktiviraj zajednicu!

Želiš sudjelovati u radu udruge K-Zona i u kampanji ‘Moje mjesto u zajednici’,  proširiti svoje znanje i djelovanje kroz društveni aktivizam te doprinjeti stvaranju bolje lokalne zajednice? Pozivamo te da budeš volonter/ka na javnim akcijama koje planiramo u rujnu i listopadu.


Prva prilika već je ovog četvrtka, 29. rujna!

Nastavljamo sa zagovaračkom kampanjom “Neka se i moj glas čuje” u sklopu koje na javnim akcijama građanima i građankama omogućujemo da na razglednice upišu konkretne probleme i prijedloge za poboljšanja u lokalnoj zajednici, a koje šaljemo donositeljima odluka na području Grada Zagreba. Također, dijelit ćemo informativne brošure koje objedinjuju institucije kojima se građani i građanke sa svojim problemima mogu obratiti.

U četvrtak smo na Trešnjevačkom placu od 09 do 12 sati te u parku u Adžijinoj ulici od 16 do 20 sati, a za svaku akciju tražimo po 2 osobe.

Što trebate raditi?  Doći na vrijeme i sudjelovati na cijeloj javnoj akciji na način da dijelite brošure, pričate sa građanima i potičete da zapišu svoje prijedloge na razglednice.

Kakve volontere/ke tražimo? Otvorene i komunikativne, svih dobnih skupina (stariji od 16 godina), muškog i ženskog spola, sa ili bez volonterskog iskustva.

Što vam mi nudimo? Osim volonterskog iskustva u dobrom društvu, svi volonteri/ke će dobiti majicu koju će nakon akcije moći zadržati.

Akcija će se održati i u listopadu, 27.10., pa nam se prijaviti možete i za tu akciju. Bit ćemo na na Trešnjevačkom placu od 09 do 12 sati te na platou kod Doma sportova od 16 do 20 sati.

Sudjelovanjem na ovoj javnoj akciji i ti pridonosiš stvaranju aktivne lokalne zajednice utemeljene na društvenoj jednakosti, socijalnoj pravdi i dobrom upravljanju, u kojoj svaki građanin/ka, a posebice socijalno isključeni građani/ke i oni u riziku od siromaštva mogu i znaju kako ostvariti svoja socijalna i ljudska prava.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a kako je bilo na proteklim akcijama chekirajte ovdje i ovdje.

 

 

Zadnja izmjena: 26-09-2016 @ 11:24