Izlog suvremenog zvuka traži autora/icu ovogodišnjega vizualnog identiteta festivala

Približava nam se šesto izdanje međunarodnoga festivala Izlog suvremenog zvuka koje će se održati od 2. do 5. svibnja 2018. u prostorima Studentskog centra. Organizatori/ce pozivaju studente/ice, mlade umjetnike/ce, grafičke dizajnere/ice te ostale kreativce i kreativke da se priključe festivalskoj ekipi i osmisle ovogodišnji izgled Izloga. Prijave su otvorene do 28. veljače 2018. godine.

Prijava mora sadržavati kratki CV (max. 2 kartice), portfolio radova te prijedlog idejnoga rješenja (skica plakata).

Festivalski plakat sadržava sljedeće informacije:
- naziv festivala: Izlog suvremenog zvuka
- vrijeme i mjesto održavanja: 2. - 5. 5. 2018. Studentski centar, Savska 25
- servisne informacije: ulaz besplatan, www.izlogfestival.com
- poželjno: popis svih izvođača/ica - finalni broj imena varira između 30 i 50, a za potrebe idejnoga rješenja koristiti generički tekst ili popis izvođača/ica prošlogodišnjih izdanja

Konačno vizualno rješenje aplicirat će se u različitim formatima: plakat B1, horizontalni jumbo plakat, festivalski katalog, web i tiskani oglasi i dr.

Od autora/ice se traži da osmisli i realizira finalni vizualni identitet što uključuje i grafičke pripreme svih potrebnih materijala, a rad će biti honoriran.

Na poziv se mogu prijaviti osobe do 30 godina starosti. Više o Izlogu suvremenog zvuka potražite na festivalskoj web stranici. Za pitanja i dodatne informacije pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavu je potrebno poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. naslova «IZLOG_VIZUAL_NATJEČAJ», najkasnije do 28. veljače 2018. godine u 23,59 sati.
Zadnja izmjena: 13-02-2018 @ 15:03