Poziv na natječaj za izlaganje u sklopu sedme godine ciklusa NMG@PRAKTIKA

Udruga Mavena – 36 njezinih čuda poziva umjetnike/ce (s naglaskom na mlađe autore, studente i umjetnike/kustose na početku svoje profesionalne karijere) da se prijave na natječaj za izlaganje u 2019. godini u sklopu ciklusa izložbi i popratnog programa NMG@PRAKTIKA. Rok prijave je 30. lipnja 2018. godine.

Poziv je otvoren za prijavu samostalne i skupne izložbe, akcija, performansa, interdisciplinarnih projekata i kustoskih koncepcija s naglaskom na novomedijske projekte i izložbe koje će biti odabrane kao dio programa NMG@PRAKTIKA u prostorima galerije u sklopu kluba Kocka, Doma mladih ili javnim gradskim prostorima grada Splita u 2019. godini. Također je moguće prijaviti izložbe u formi koncepta/skice za koje je u tom slučaju potrebno specificirati troškovnik za eventualno (su)financiranje produkcije radova.

Prijava treba sadržavati:
- popunjenu prijavnicu NMG@PRAKTIKA 2019
- popratni materijal (do 5 fotografija / skica, video ili audio zapisi)
 
Prijave razmatraju kustosice programa Lana Beović, Natasha Kadin i Ivana Vukušić, medijska umjetnica Tihana Mandušić i dizajner Nikola Križanac.
Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 1. rujna 2018. godine na web stranici Mavene, te će oni koji su odabrani za izlaganje u 2019. biti obaviješteni mailom. Nepotpune, nepravilno ispunjene i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Prijave se mogu poslati isključivo mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s 30. lipnja 2018. u 23:59 sati.

Više informacija o natječaju možete potražiti na Facebook stranici eventa.


 

 

Zadnja izmjena: 12-06-2018 @ 14:46