Naša crowdfunding kampanja Strašne žene / Fierce Women uspješno je završena 26.3., no i dalje možete
osigurati primjerak jedinstvene društvene igre 'Strašne žene', a time i opstanak i rast portala VoxFeminae.net!

Eko-Zadar

Udruga „Eko – Zadar“ osnovana je na dan prije Dana planete Zemlje 1999. od strane grupe entuzijasta s ciljem promicanja ekološke poljoprivrede. Izabrana metodologija je edukacija svih dijelova društva kroz ekološku proizvodnju hrane kao jedini način održive poljoprivrede koja koristi ljudskom zdravlju kao i okolišu; tlu i vodama.

Sindikat biciklista

Sindikat biciklista se zalaže za poboljšanje uvjeta za korištenje bicikla kao efikasnog, održivog i zdravog prijevoznog sredstva. Zagovaraju i rade na transformaciji gradova u čiste, sigurne, ugodne i zelene gradove, po mjeri čovjeka, promičući bicikliranje kao poželjan oblik prijevoza.

Stop specizmu

Udruga Stop specizmu kolektiv je emancipacijski orijentiranih aktivistkinja i aktivista kojima je cilj informiranje o društvenim nepravdama i poticanje alternative, s ciljem edukacije šire javnosti o veganstvu, nespecizmu i abolicionističkom pristupu pravima životinja.

Zelena akcija

Zelena akcija je nevladino, nestranačko, neprofitno i dobrovoljno udruženje građana za zaštitu okoliša, osnovano 1990.g., sa sjedištem u Zagrebu. Udruga je aktivno uključena u problematiku zaštite okoliša na lokalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini.

Zemlja za nas

Udruga Zemlja za nas osnovana je s ciljem promicanja vrijednosti održivosti i samoodrživosti, biološke i kulturne raznolikosti, revitalizacije dalmatinskih otoka, očuvanja kulturne baštine kroz promoviranje i afirmiranje ekofeminističkih vrijednosti.

Subscribe to this RSS feed