Poziv na radionicu - Operi seksizam vol.2

Većina vas je vjerojatno već odavno raspakirala ljetnu garderobu i započela s križanjem dana do odlaska na more, nabavila ručne ventilatore ili posudila bakine lepeze.


Budući da se pokazalo da je seksizam otporan na visoke temperature, prije ljetnih praznika odlučilie smo organizirati intenziv edukaciju za sve koji/e bi se htjeli/e okušati u ulozi novinara/ke.

Upoznat ćemo vas s osnovnim novinarskim formama i radom feminističke redakcije i omogućiti vam da uz podršku mentora/ica napišete svoje prve tekstove. Pomoći ćemo vam da snimite i montirate videe i osmislite svoje blogove, a zaintereirani/e će sudjelovati u smišljanju i kreiranju novog Voxovog fanzina.

Da biste se prijavili/e, potrebno je samo da do 27. lipnja ispunite online upitnik. Ovo će nam pomoći da dobijemo uvid u vaše interese i lakše odaberemo polaznike/ce. :)

Edukacija će se održati 2. srpnja 2016. od 10:00 do 17:00 h u Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade - POGON.

Nakon radionice, bit ćemo u kontaktu putem online platforme http://operiseksizam.voxfeminae.net gdje ćemo kroz mentorski rad u narednih nekoliko mjeseci raditi dodatno na tekstovima i sadržaju koji vas najviše zanima.

Svi/e polaznici/e dobit će potvrdu o završenoj edukaciji te potvrdu o kompetencijama stečenima volontiranjem. Ako imate bilo kakvih pitanja i nedoumica javite nam se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Edukacija se odvija u sklopu projekta „Aktivni mladi za rodnu ravnopravnost“ koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Za dizajn su zaslužne: Dizajn studio Jurov & Lakich <3

Zadnja izmjena: 15-11-2016 @ 13:01